Gulvlakering – Roskilde

Gulvlakering i Roskilde, Taastrup og omegn

Gulvlak holder ikke for evigt, og ethvert lakeret gulv skal vedligeholdes. Dagligt slid og belastning giver ridser i lakken og får den til at skalle af, hvilket hverken ser pænt ud eller er godt for gulvet.

Hvis din bolig trænger til gulvlakering i Roskilde, Taastrup eller resten af Storkøbenhavn, tilbyder AT Gulv professionel lakering, som gør dine gulve flotte igen.

Kontakt os via mail eller ring på +4522133495 for at lave en aftale.

Sådan foregår gulvlakering

Først slibes al gammel lak af, så overfladen bliver glat og ensartet. Herefter påføres gulvlak i flere omgange. Efter tørring og hærdning er det nylakerede gulv klar til brug og fremstår både flot, slidstærkt og let at holde rent.

Lakken forhindrer snavs og skidt at trænge ned i træet, så det nemt kan vaskes over med moppe og sæbevand. Lettere bliver det ikke at holde et gulv.

Klar eller hvidpigmenteret lak?

Lak til gulve kan fås i mange nuancer og forskellig glans. Nogle vælger en lak med høj glans, mens andre foretrækker et mat look. Ved at tilsætte pigment til lakken kan gulvet lysnes eller tones i en mørkere farve, mens man stadig kan se årerne og træstrukturen gennem lakoverfladen.
AT Gulv tilbyder gulvlakering i alle nuancer og glans.

Gulvlakering i Roskilde og omegn til en god pris

AT Gulve tilbyder professionel slibning og lakering af gulv i Ballerup, Herlev og omegn.

Ønsker du en anden form for efterbehandling af dit nyslebne gulv, tilbyder AT Gulv følgende:

Bestil gulvlakering i Roskilde og omegn og få et gulv så flot som nyt

Få et robust og rengøringsvenligt gulv med lakbehandling. AT Gulv giver din bolig nyt liv med professionel gulvlakering. Vi kører i Roskilde, Taastrup og resten af Storkøbenhavn.

lakering af gulv
lakering af gulv