Gulvafslibning

Gulvafslibning Taastrup og hele sjælland

Er gulvene slidte, og trænger de til nyt liv? Oplev forskellen på dine gulve før og efter gulvafslibning og efterbehandling med lak, lud, olie eller sæbe.

Vi afslutter vores gulvafslibning med et meget fintkornet sandpapir, som gør overfladen helt glat. Som resultat af dette bliver den efterfølgende overfladebehandling mere resistent over for snavs og slitage.

AT Gulv foretager gulvafslibning Taastrup,  Ballerup og Roskilde,. Bestil tid allerede i dag på telefon: +4540729090 og glæd dig til et flot resultat.

Vi sørger altid for, at der ikke er skjulte skader eller skår i gulvet, som gør det uegnet til gulvafslibning og efterbehandling.

Det er vigtigt, at du ved, hvordan gulvet skal vedligeholdes. Det er nemlig en klog investering i dit gulv, hvis du efterbehandler det med lak, lud eller olie.

Gulvafslibning og gulvbehandling af forskellige trægulve

Vi er specialister i gulvafslibning og gulvbehandling, både i hjemmet og i virksomheden.

Gulvslibning involverer altid 3 faser og mindst tre slibetrin:

1. fase – Fjernelse af den gamle finish (lak, lak, olie, voks osv.) Og udfladning af niveauforskellene mellem brædder, fliser, blokke. Normalt laves dette med aggressivt sandpapir P36, P24 eller endda P16, P12, hvis situationen kræver det. Det kan gøres efter træets korn i en lige linje eller diagonalt. Denne fase inkluderer også slibning i første trin med kantemaskinen (sandpapir til kanteren skal være det samme gitter som sandpapiret, der blev brugt på båndsliberen)

Gulvslibning fase 1 – Fjernelse af den gamle finish

2. fase – Fjernelse af ridser fra 1. fase slibeprocessen ved hjælp af mindre aggressivt sandpapir, og det skal kun gøres med træets korn. Det kan involvere et par slibetrin afhængigt af slibekornet i den første fase slibeproces. Hvis gulvet f.eks. Er færdig med P24-sandpapir, skal følgende slibning udføres med P36- eller P40-sandpapir og som følger op til P60-sandpapir. Denne fase inkluderer også anden trin slibning med kantemaskinen (sandpapir til kanteren skal være den samme grus som sandpapiret, der blev brugt på båndsliberen)

Gulvslibning fase 2 – Fjernelse af ridser fra 1. fase

3. fase – Fjernelse af ridser fra slibeprocessen i 2. trin og klargøring til polering. Når denne fase er afsluttet, skal gulvet være pænt og glat uden ridser på det. Det sidste sandpapir til grus til denne fase er P100 eller P120 grus til båndsliberen. Denne fase inkluderer også første trin slibning med dobbeltvirkende slibemaskine (sandpapir til dobbeltvirkende slibemaskine skal udføres i 2 trin:
først – det samme korn som sandpapiret, der blev brugt på båndsliberen i fase 2 og andet med mindst P100 sandpapir).

gulvafslibning taastrup
gilvafslibning taastrup

Lad en professionel stå for gulvafslibningen

Det er muligt at leje gulvslibemaskiner og selv udføre arbejdet, men det kan ikke anbefales at kaste sig ud i gør-det-selv-projekter med gulvafslibning, hvis du ikke er øvet. Det er hårdt og beskidt arbejde, som støver meget og kræver erfaring at udføre korrekt.


Brug i stedet dine kræfter på at tømme lokalet for møbler og andet indbo, så en professionel gulvmand kan komme og gøre arbejdet. Herefter kan du nyde resultatet, når gulvet står nyslebet og nybehandlet, lige klar til at indrette på ny.

Ny bolig? Så er det tid til at få slebet gulve

Når man flytter ind et nyt sted, bærer gulvet ofte spor efter de tidligere ejere eller lejere. Der kan være tale om ridser eller pletter, som skæmmer gulvet, eller lak, som er skallet af nogle steder og andre ikke. Hvis du er flyttet og har brug for gulvafslibning i Sjælland, rykker AT Gulv ud.

Gulvafslibning Taastrup til en god pris

Det behøver ikke være dyrt at få lavet gulvafslibning i Sjælland. AT Gulv udfører opgaven til absolut rimelige priser, som ikke æder hele dit vedligeholdelsesbudget. Se priserne her på siden eller kontakt os på telefon +4540729090 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Du vil hurtigt se, at det godt kan betale sig at få udført professionel gulvafslibning i stedet for at gøre det selv.