Gulv behandling

Find en gulv behandling det passer dig bedste

Sæbebehandling af gulv – oliebehandling af trægulv

Sæbebehandling eller oliebehandling holder trægulve smukke og beskytter mod snavs og mærker.

Efterbehandling er, ligesom slibning og afhøvling af gulve, en tidskrævende opgave, så lad en fagmand gøre det hårde arbejde og nyd det flotte resultat uden at røre en finger.

AT Gulv udfører sæbebehandling og oliebehandling af trægulve til rimelige priser.

Ring til os på telefon +4540729090 eller udfyld kontaktformularen.

Fordele ved sæbebehandling af gulv

Ved sæbebehandling af trægulv mætter man de rå, nyslebne gulvbrædder med en kraftig sæbeopløsning, der lægger sig som en beskyttende hinde mod snavs og ridser.

gulvafslibning taastrup

Oliebehandling af gulv – det rustikke look

Hvis man ikke er til sæbebehandlede gulve og heller ikke ønsker et lakeret gulv, kan man vælge oliebehandling af sit trægulv. Her suger træet litervis af olie til sig, og når mætningen er opnået, har man et gulv med en flot, naturlig glød, som er forholdsvist nemt at renholde.
Man kan vælge en hvidtonet olie, hvis man ønsker et lysere gulv, eller der kan tilsættes gyldent eller mørkt pigment til olien, så gulvet får en mere varm tone.

Gulv behandling – en del af den skandinaviske stil

Sæbelaget giver et lyst og naturligt look, som i modsætning til lakerede gulve ikke er sart over for ridser.Vedligeholdelse og rengøring foregår ved, at man jævnligt skurer gulvet med en sæbespåneblanding, som både rengør gulvet og beskytter det.

Særligt i de nordiske lande er trægulve populære som underlag i boligen. Det forholdsvist ubehandlede træ minder os om naturen og inspirerer til indretning i en lys og enkel stil med møbler i god kvalitet.

Skab hygge og varme med løse gulvtæpper og løbere, der placeres rundt om i boligen som farverige, bløde øer på det flotte naturgulv.

Oliebehandling eller sæbebehandling af dit gulv understreger træets struktur, som får lov til at fremstå, som naturen har skabt den.

gulv behandling