Trapper

Afslibning af trapper

Med vores trappeslibningstjeneste på AT Gulv kan vi fjerne enhver pletter og efterlade dig en trappe, der er et aktiv for dit hjem eller kontor.

Slibning og forsegling af dine trapper forlænger også dens levetid og forhindrer større reparationer i fremtiden. Det er også en fantastisk måde at få en ny gulvfarve og en ny finish, fordi slibeprocessen skaber det perfekte blanke lærred. Få et tilbud nu!

fordelene ved trappeslibning

En trappeslibning udføres normalt for at forbedre trappens udseende, fjerne maling eller lak og fjerne snavs. Dette er en meget omkostningseffektiv løsning på dine trappevedligeholdelsesproblemer.

De sædvanlige grunde til at udføre trappeslibning er:
  • For at forbedre udseendet af trappen
  • For at fjerne maling eller lak
  • For at fjerne trappetæppet
Trapper

Gendan dine trapper

Trapper tilbyder begrænset plads til at arbejde i, så alt stribe- og slibearbejde udføres på gammeldags måde – for hånd. Vi starter med at strippe den gamle finer og slibe tavlerne ved hjælp af en palme eller en trekantet sliber for at komme ind i de svære at nå hjørner. Efterhånden som trappen bliver fjernet, bliver deres oprindelige form og skønhed mere defineret, og du kan begynde at se, hvordan de så ud, da de først blev bygget, og hvilket potentiale de har.

Behandling af trappetrinene

Når den er færdig og slibet ordentligt, hvilket giver dem nok pleje, kan trætrapper farves og farves eller bare forsegles med klar lak eller olie. Der er ekstremt slidstærk trægulvforsegling i dag til områder som trapper, hvor der forventes et højt fodtrafikniveau, så du skal ikke bekymre dig om holdbarheden af ​​gulvfinishen.

Trappe pletter

Trappepletter tilføjer farve til træet, samtidig med at det naturlige korn forbedres og farve træet. I modsætning til en maling dækker dette ikke trækornet. Trappepletter findes i en række farver og nuancer, hvilket skaber en størrelsesorden af forskellige stilarter, der passer til dit ønskede look.

 Selvom træpletter ikke har nogen beskyttende egenskaber, skal de være belagt med en olie eller en lak for at forhindre og beskytte pletten og træet. Trappepletter er en fantastisk måde at tilføje ekstra farve og karakter med lethed på, og de er lette at anvende. Der er også tonede olier og lakker til rådighed, der kombinerer farven på en plet med de beskyttende egenskaber ved en olie.

Trappe olier

Klare olier vil gøre det område, du behandler, lidt mørkere og bringe kornets naturlige farve frem. Du kan få en grov ide om, hvor meget det vil mørke ubehandlet træ ved at tørre en fugtig klud over det. Olier kommer i en række glansniveauer inklusive mat, satin og glans. 

En olie giver et mere naturligt look og en følelse at røre ved. Olier har beskyttende egenskaber, der giver fremragende vand- og snavsafvisende egenskaber, hvilket gør den perfekt til hjemmetrapper. Men når det pletter eller slides, er det ekstremt let at reparere. 

Ved lettere pletter eller let beskadigede områder skal du blot rengøre området med et passende rengøringsmiddel og påføre et tyndt lag olie igen. For mere alvorlige pletter eller skader skal du blot banke området tilbage med et fint sandpapir og påføres igen.

Lak til dine trapper

Lakker til trapper gør træet lidt mørkere og frembringer kornets naturlige farve. Lakker giver et slidstærkt, holdbart overtræk til træet og beskytter det mod skader og slid. Ligesom olier kommer de i forskellige glansniveauer, men tilbyder en mere holdbar finish, der kræver mindre vedligeholdelse, hvilket er ideelt til hjem såvel som kommercielle trapper med høj fodtrafik. Sandsynligheden er dog, at når en lak begynder at bære, skal den slibes fuldstændigt og belægges igen, reparationer af pletter er mulige, men de er sjældent sømløse.

Afslibning af trapper
Trappeafslibning